lördag 8 november 2014

"Nätpengar" - ett enkelt sätt att hjälpa VoIF Diana

På varje styrelsemöte så drar undertecknad alltid upp uttrycket "nätpengar" - mina kamrater suckar och tycker nog att jag tjatar en hel del... Men jag tycker att jag har en poäng - åtminstone om man jämför med lotter/skraplotter/Bingolotto m.m.

Mycket enklare för föreningen att få in dessa "nätpengar" - än att behöva sälja en massa lotter eller annat....

Vad menar jag med "nätpengar"?

På hemsidan www.voifdiana.se finns det ett antal Banners - som fungerar så att du klickar på den och sedan kan du stödja VoIF Diana genom att du handlar eller spelar på nätet.

Det är en win/win situation - DU skall ändå köpa något på nätet eller lämna in ett spel på Svenska Spel. Du gör det du skall och VoIF Diana får procent på ditt köp - utan att det kostar dig något extra!
Nu för tiden måste man ju ansluta sitt SPELKORT för att kunna få spela hos Svenska Spel!

Du som har ett SPELKORT - klicka på bilden till vänster och anslut ditt SPELKORT - då får VoIF Diana procent på alla dina spel - som är kopplade till ditt SPELKORT!

Enkelt - eller hur?

Du kan även ansluta ditt kort på vår hemsida.......Nu blir det ännu bättre!

På vår hemsida finns denna Banner - om du klickar på den när du skall lämna in ditt spel - DÅ kommer du till en sida, där du skall klicka på en liknande Banner!  När du gjort det så kommer VoIF Diana att få del av ditt spel i reda pengar - OCKSÅ!

VoIF Diana får då 3% på summan av spelet!

Genom dessa handgrepp har du hjälpt VoIF Diana på två sätt. Spelkortet gör att klubben får poäng - som samlas årsvis och pengarna delas ut en gång om året...   Genom att du även klickat på den andra Bannern - får föreningen pengar var tredje månad....Genom denna Banner på hemsidan kan du handla på nätet och hjälpa VoIF Diana!

Du kan handla varor, hotellrum, resor och mycket mycket mera. Det fina är att VoIF Diana får procent på dina köp!

Undertecknad som är ganska vänligt inställd till datorer - ser en stor potential för föreningens möjligheter att få in pengar till driften!

Du som läser det här - sprid gärna bland dina vänner och bekanta - hur enkelt DU och DE kan hjälpa en gammal anrik förening!

Just ja - vi skall spela veteranfotboll under 2015 - anmäl dig genom hemsidan!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar