fredag 25 april 2014

Hur tänkte de nu?Ni som har läst dokumentet om VoIF Dianas framtid på hemsida - har säkert en del frågor. Här kommer ett litet försök att klarlägga en del av tankegångarna!

Visionen är att kunna ställa ett A-lag i seriespel under säsongen 2016 - Styrelsen behöver ytterligare ett år för att komma igång på nytt igen. Det är andra gången på några få år - som föreningen måste börja om från början med ett lag.

Veteranlag under 2015 - Det var nära att föreningen kunnat ställa ett veteranlag på fötter redan denna säsong - men vi valde att skynda långsamt.  Vi är ganska säkra på att det finns ett underlag till ett veteranlag för VoIF Diana.  Du vet väl att du kan vara med om du är född 1980 eller är äldre under 2015. Vi återkommer med intresseanmälan m.m.

Nostalgikväll - det finns faktiskt väldigt många generationer eskilstunabor, som har någon relation till VoIF Diana. Det skulle verkligen vara kul att kunna ordna en kväll, där många sådana personer träffas och snackar gamla minnen - tittar på bilder - käkar en bit mat och tar en öl tillsammans....  Kan kanske vara läge för att starta "Gamla voifare" - eller något sådant?

Det vore väl kul att starta upp en träningskväll i höst och fortsätta med inomhusfotboll under vintern - allt i syfte att vässa formen inför veteranspelet 2015!

Alla är välkomna att bli medlemmar i VoIF Diana - du betalar 100:- på plusgiro 118419-1. VÄLKOMNA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar