tisdag 29 november 2011

Många bäckar små...

Ni som brukar besöka www.voifdiana.se har säkert sett denna logga! Många av er brukar då och då få en liten påminnelse om den genom att jag skickar ett mail, där det är ett utskick från just SPONSORHUSET.

Varför skriver jag nu ett blogginlägg om denna logga?  Jo, det är nämligen en väldigt bra inkomstkälla för en idrottsklubb!  VoIF Diana har på ca tre år "dragit in" 12 600:-!

Det är pengar som föreningen fått in utan att någon medlem har behövt sälja något! Det är pengar som "ramlar in" bara genom att personer handlar något genom SPONSORHUSET och att de har loggat in genom www.voifdiana.se!
Jag blir dock lite besviken - när jag ser hur få av våra spelare och andra medlemmar, som utnyttjar sidan!

Jag tror nämligen att det är ganska många som handlar något på nätet. Gör du det - gå gärna in på SPONSORHUSET och se om du inte kan hitta rätt butik där - då kan VoIF Diana få några kronor med på köpet. OBS - Det blir inte dyrare för dig!

Sprid gärna den här informationen till familjen, vänner och bekanta!  Känner ni någon som gör en del inköp av hotellnätter och flygresor - be då denne att göra köpen genom www.voifdiana.se och SPONSORHUSET - där finns stora pengar att tjäna för föreningen! 

På hemsidan finns också en logga från TIPSTJÄNST!  Den loggan ger VoIF Diana i genomsnitt ca 50:-/veckan. Det verkar inte vara så mycket, men på ett år är det pengar det med!  Här finns en stor potential för att öka inkomsterna. Om alla i vår bekantskapskrets, som spelar hos TIPSTJÄNST -  loggade in på www.voifdiana.se och klickade på loggan från TIPSTJÄNST, skulle föreningens inkomster öka högst väsentligt!  Föreningen får nämligen 4% på varje spel, dock ej poker...

Sprid även denna information i er bekantskapskrets! Se det så här - kan föreningen öka intäkterna på detta sätt, slipper vi sälja lotter eller kanske till och med städa väg........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar