lördag 10 maj 2014

Grunden för en förening är medlemmarna!



Efter att ha tillbringat en vecka på Mallorca, som för övrigt bjöd på ca 20 grader varmt och solsken - så är det dags att skriva ett litet inlägg igen...

Som överskriften antyder så tycker jag att grunden för en förening är dess medlemmar!  Utan medlemmar behövs det ju egentligen ingen förening - eller hur?

VoIF Diana har alltid varit en förening med ganska många idrottsutövare - men ganska få betalande medlemmar. Jo, jag vet att det är mindre bra jobbat av styrelsen med att få till det där med betalande medlemmar...

Som vi i styrelsen skrivit i visionen, så är det vårt mål att öka antalet medlemmar i föreningen!

Eftersom vi inte har någon idrottslig verksamhet under 2014 - så kan alla bli medlemmar i föreningen för det facila priset av 100:-.  Du får jättegärna betala en större summa - det tackar föreningen speciellt för!

Vad får du då för avgiften?  Just nu kan du som betalar medlemsavgiften - få gratis startavgift i Å-loppet. (Se mer på hemsidan)

Vidare får du möjligheten att hjälpa en gammal anrik förening att så sakta få upp ångan igen inför 2015 och en nystart på idrottsutövande......

Det du behöver göra är att sätta in minst 100:- på plusgiro 118419-1 och ange ditt namn - så är du medlem i VoIF Diana.  Jag vet att det finns många där ute - som verkligen vill!!!!!

Du vet väl också att du kan stötta VoIF Diana genom att anmäla ditt SPELKORT från Svenska Spel på den här länken - så stöder du VoIF Diana varje gång du lämnar in ett spel.

Du kan också näthandla på SPONSORHUSET genom den här länken - så gynnar du VoIF Diana.

VÄLKOMNA till VoIF Diana!!!!!!

Återkommer om några dagar med ett inlägg i ett helt annat ämne.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar